Μάνια Μπούσμπουρα

SKINCARE EXPERT

Δημοσιογράφος, υπεύθυνη ομορφιάς, παρουσιάστρια ειδήσεων και εκπομπών στην τηλεόραση, πρώην μοντέλο και αθλήτρια τένις, πάντα όμως παθιασμένη με την ομορφιά και τη minimal αισθητική.

Εκδότρια και διευθύντρια ομορφιάς του IQBeaute

SKINEXPERT
TEST

KANE TO
TEST

Tuesday, July 4, 2017

Καθαρισμός Προσώπου με το Micellaire

To πιο φιλικό προϊόν καθαρισμού για την επιδερμίδα μας, που αφαιρεί τέλεια και το μακιγιάζ, μέχρι και την αδιάβροχη μάσκαρα! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα από κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμη και την πιο ευαίσθητη, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Προσωπικά το λατρεύω και το συστήνω πάντα:

Σε κάθε γυναίκα με ευαίσθητη επιδερμίδα ή με τάση να εμφανίζει ευαισθησίες κατά καιρούς  (λόγω καιρικών συνθηκών, στρες κ.λπ)

Σε γυναίκες που παραπονούνται ότι η επιδερμίδα τους «τραβάει» ανεξάρτητα από τον τύπο της. Δεν είναι μόνο οι ξηρές επιδερμίδες που εμφανίζουν τέτοια προβλήματα, μπορεί ακόμη και μια λιπαρή επιδερμίδα κατά καιρούς να τα αντιμετωπίσει.  

Σε κάθε γυναίκα που θέλει έναν πιο ήπιο καθαρισμό του προσώπου της οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπως για παράδειγμα λίγο πριν ανανεώσουμε το μακιγιάζ μας από το πρωί για το βράδυ ή για να αφαιρέσουμε τους ρύπους της πόλης από το δέρμα μας επιστρέφοντας στο σπίτι.

Πιστέψτε με, αυτό το προϊόν καθαρισμού δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ, τόσο με την αποτελεσματικότητά του όσο και με την «φιλική» διάθεσή του απέναντι στην επιδερμίδα σας! Και κάτι ακόμη, το «νερό» καθαρισμού Micellaire δεν χρειάζεται να το ξεβγάλουμε με νερό μετά την χρήση του

FEATURED PRODUCTS