Μάνια Μπούσμπουρα

SKINCARE EXPERT

Δημοσιογράφος, υπεύθυνη ομορφιάς, παρουσιάστρια ειδήσεων και εκπομπών στην τηλεόραση, πρώην μοντέλο και αθλήτρια τένις, πάντα όμως παθιασμένη με την ομορφιά και τη minimal αισθητική.

Εκδότρια και διευθύντρια ομορφιάς του IQBeaute

SKINEXPERT
TEST

KANE TO
TEST

Wednesday, November 9, 2016

Η σημασία της μάσκας προσώπου

Γιατί οι μάσκες έχουν γίνει τάση ξαφνικά αφού υπάρχουν εδώ και χρόνια», με ρώτησε μια φίλη αναγνώστρια και η σκέψη της είναι πολύ σωστή.

Οι μάσκες περιποίησης πράγματι υπάρχουν εδώ και χρόνια αλλά η θέση τους ανήκε στην εξτρά περιποίηση μια φορά την εβδομάδα ή τις 15 ημέρες. Γιατί τόσο η σύνθεση τους, όσο και οι ανάγκες μας ή οι απαιτήσεις για την εμφάνιση μας ήταν διαφορετικές κάποτε. Θυμάμαι τη μαμά μου να φοράει την μάσκα καθαρισμού μια φορά στις 15 ημέρες…

Εγώ και εσείς που κινούμαστε σε πιο επιβαρυμένο από ρύπους περιβάλλον, που καθημερινά έχουμε περισσότερες επαγγελματικές, ή κοινωνικές εμφανίσεις και που σίγουρα οι ρυθμοί μας πλέον δεν μας επιτρέπουν να χαλαρώσουμε, απαιτούμε (αν δεν κάνω λάθος) άμεσα και ορατά αποτελέσματα βελτίωσης της επιδερμίδας μας σχεδόν καθημερινά. Σωστά; Έρχονται λοιπόν οι μάσκες με την ενισχυμένη σύνθεσή τους και τα ορατά αποτελέσματα που προσφέρουν άμεσα να γίνουν τελικά ένα βασικό βήμα στην καθημερινή περιποίηση μας. Οι περισσότερες μάσκες που δημιουργούνται πλέον έχουν σύνθεση κατάλληλη ώστε να επιτρέπουν σε μας τις γυναίκες να τις χρησιμοποιούμε πολύ συχνά, ακόμη και 3 φορές την εβδομάδα.

 Γι’ αυτό λέω πως τελικά οι Pure Clay μάσκες της L’oreal Paris με φυσική άργιλο, είναι κατά την άποψη μου το 4ο βασικό βήμα στην συστηματική μας περιποίηση (μετά τον καθημερινό καθαρισμό, την ενυδάτωση και την αντιγήρανση). Με τη συστηματική τους χρήση μπορούμε να αποκτήσουμε καθαρή, όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα καθημερινά χωρίς ιδιαίτερο κόπο αλλά με πολύ διασκεδαστικό τρόπο!

FEATURED PRODUCTS

ΜΑΣΚΑ ΑΡΓΙΛΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

ΜΑΣΚΑ ΑΡΓΙΛΟΥ DETOX & ΛΑΜΨΗ

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

ΜΑΣΚΑ ΑΡΓΙΛΟΥ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ