Μάνια Μπούσμπουρα

SKINCARE EXPERT

Δημοσιογράφος, υπεύθυνη ομορφιάς, παρουσιάστρια ειδήσεων και εκπομπών στην τηλεόραση, πρώην μοντέλο και αθλήτρια τένις, πάντα όμως παθιασμένη με την ομορφιά και τη minimal αισθητική.

Εκδότρια και διευθύντρια ομορφιάς του IQBeaute

SKINEXPERT
TEST

KANE TO
TEST

Monday, August 8, 2016

Νιώθεις το δέρμα σου ξηρό; Αντιμετώπισέ το!

Νιώθεις το δέρμα σου να σε «τραβάει» αυτή την εποχή; Εμφανίζεις σημάδια ξηρότητας ή ακόμη και σημάδια ελαφριάς απολέπισης; Αν κάτι από αυτά σε απασχολεί τότε μπορεί η ενυδάτωση του προσώπου σου να μην γίνεται ικανοποιητικά.

Σκέψου λοιπόν:

Α. Χρησιμοποιείς την κρέμα που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σου; (σιγουρέψου με το test που θα κάνεις εδώ στο skinexpert.gr).
Β. Χρησιμοποιείς την κρέμα σου πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό κάθε μέρα;
Γ. Μήπως έχει αλλάξει κάτι αυτή την εποχή στο περιβάλλον που κινείσαι; Για παράδειγμα μήπως έχεις παραμείνει το προηγούμενο διάστημα αρκετά μέσα σε κλειστούς χώρους με air condition;
Δ. Μήπως την προηγούμενη περίοδο έχεις εκτεθεί αρκετά στον ήλιο;
Ε. Μήπως έχεις ιδιαίτερο στρες αυτή την εποχή;
Στ. Μήπως δεν πίνεις πολύ νερό;

Θα μπορούσα να θέσω και άλλα τέτοια ερωτήματα… γιατί είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορεί να επηρεάζουν. Αν σε κάποιες από τις παραπάνω ερωτήσεις απαντάς θετικά, τότε αντιλαμβάνεσαι περίπου και τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσεις στο εξής για να έχεις αποτελέσματα.

 Αν θεωρείς ότι όλα όσα πράττεις είναι γενικά σωστά, (που είναι δύσκολο για να λέμε την αλήθεια) τότε ενδεχομένως αυτή την περίοδο απλά χρειάζεται να ενισχύσεις την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου και ίσως και την θρέψη της με ένα ξηρό λάδι περιποίησης όπως το Extraordinary Oil της L’oreal Paris που πραγματικά θα σε βοηθήσει πολύ. 2 σταγόνες συνήθως αρκούν πρωί και βράδυ πριν την κρέμα.

FEATURED PRODUCTS