Μάνια Μπούσμπουρα

SKINCARE EXPERT

Δημοσιογράφος, υπεύθυνη ομορφιάς, παρουσιάστρια ειδήσεων και εκπομπών στην τηλεόραση, πρώην μοντέλο και αθλήτρια τένις, πάντα όμως παθιασμένη με την ομορφιά και τη minimal αισθητική.

Εκδότρια και διευθύντρια ομορφιάς του IQBeaute

SKINEXPERT
TEST

KANE TO
TEST

Monday, January 9, 2017

Ξηρό λάδι προσώπου: Ιδανικό για κάθε γυναίκα

Κατά την άποψη μου το ξηρό λάδι προσώπου της L’oreal Paris, το Extraordinary Oil, είναι ένα μαγικό πολυτελές προϊόν περιποίησης που είναι απαραίτητο σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία και τον τύπο της επιδερμίδας της. Μας μεταφέρει άμεσα σε ατμόσφαιρα spa, ενισχύει την θρέψη, την ενυδάτωση και την λάμψη της επιδερμίδας μας και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Προσωπικά το λατρεύω και το χρησιμοποιώ, πολύ περισσότερο τώρα το Χειμώνα που με το κρύο η επιδερμίδα μου «τραβάει» και σας προτείνω κάποιους τρόπους που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κι εσείς!

- Τοποθετήστε δύο τρεις σταγόνες από το Extraordinary Oil προσώπου στα δάχτυλα σας και κάντε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπό σας σε απόλυτα καθαρή επιδερμίδα, το λαιμό και το ντεκολτέ. Θα νιώσετε άμεσα την απόλυτη φροντίδα θρέψης ενώ η μυρωδιά του θα σας αναζωογονήσει. Συνεχίστε με τον ορό και την κρέμα σας.

- Τοποθετήστε μια ή δύο σταγόνες του ξηρού ελαίου σε καθαρή επιδερμίδα το πρωί πριν την καθιερωμένη φροντίδα ομορφιάς.

- Τοποθετήστε μια σταγόνα ξηρού ελαίου σε σημεία του προσώπου σας που νιώθετε έντονη ξηρότητα ή θέλετε να ενισχύσετε την λάμψη σας, κατά τη διάρκεια της ημέρας, επάνω από οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης.

- Αναμίξτε δυο-τρεις σταγόνες ελαίου με την μάσκα προσώπου σας για εξτρά ενυδάτωση και θρέψη.

FEATURED PRODUCTS