Μάνια Μπούσμπουρα

SKINCARE EXPERT

Δημοσιογράφος, υπεύθυνη ομορφιάς, παρουσιάστρια ειδήσεων και εκπομπών στην τηλεόραση, πρώην μοντέλο και αθλήτρια τένις, πάντα όμως παθιασμένη με την ομορφιά και τη minimal αισθητική.

Εκδότρια και διευθύντρια ομορφιάς του IQBeaute

SKINEXPERT
TEST

KANE TO
TEST

Tuesday, September 20, 2016

Η σημασία της ενυδατικής κρέμας προσώπου

Η ενυδατική κρέμα προσώπου θα πρέπει να γίνει η καλύτερη σου φίλη καθημερινά ανεξάρτητα από την ηλικία σου!

Είναι το κυριότερο προϊόν περιποίησης προσώπου μαζί με το καθαριστικό προσώπου που χρειάζεσαι πρωτίστως. Η ενυδατική κρέμα, εξασφαλίζει φρεσκάδα και υγιή λάμψη στο πρόσωπο. Βοηθάει την επιδερμίδα να νιώθει άνετα κατά τη διάρκεια της ημέρας και να προστατεύεται από τις καιρικές συνθήκες και άλλους εξωτερικούς παράγοντες που την απειλούν συχνά με αφυδάτωση. Παράλληλα της προσφέρει ελαστικότητα ώστε να αντέχει στις εκφράσεις που με το πέρασμα του χρόνου εγκαθιστούν τις ρυτίδες έκφρασης στο πρόσωπό μας.

Πως χρησιμοποιείς την ενυδατική κρέμα προσώπου;

Την απλώνεις μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας μια ή δύο φορές την ημέρα, δεν χρειάζεται περισσότερο. Η ποσότητα που θα απλώσεις στην επιδερμίδα σου δεν πρέπει να είναι υπερβολική και αυτό θα το καταλάβεις από το πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά θα απορροφηθεί η κρέμα σου.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να χρησιμοποιείς την σωστή ενυδατική κρέμα προσώπου για την δική σου επιδερμίδα. Άλλη κρέμα ενυδάτωσης χρησιμοποιεί η κανονική ή ξηρή επιδερμίδα και άλλη η μικτή ή πιο λιπαρή. Αλλά εφόσον διαβάζεις ήδη αυτό το άρθρο και βρίσκεσαι μέσα σε αυτό το site σίγουρα θα έχεις κάνει το test και θα έχεις ανακαλύψει τα προϊόντα που ταιριάζουν ακριβώς στην επιδερμίδα σου.

FEATURED PRODUCTS