Μάνια Μπούσμπουρα

SKINCARE EXPERT

Δημοσιογράφος, υπεύθυνη ομορφιάς, παρουσιάστρια ειδήσεων και εκπομπών στην τηλεόραση, πρώην μοντέλο και αθλήτρια τένις, πάντα όμως παθιασμένη με την ομορφιά και τη minimal αισθητική.

Εκδότρια και διευθύντρια ομορφιάς του IQBeaute

SKINEXPERT
TEST

KANE TO
TEST

Wednesday, November 16, 2016

Η κρέμα ενυδάτωσης δεν πρέπει να είναι λιπαρή

Πόσο λιπαρή πρέπει να είναι η κρέμα ενυδάτωσης/περιποίησης για μια ώριμη επιδερμίδα;

Καθόλου! Γιατί ποια γυναίκα θέλει πραγματικά να γυαλίζει; Τα σύγχρονα και καλά καλλυντικά προϊόντα δεν αφήνουν ίχνη λιπαρότητας. Οι λιπαρές κρέμες που κάποτε έγραφαν ότι είναι ιδανικές για τις ώριμες και ενδεχομένως πιο ξηρές επιδερμίδες έχουν ξεπεραστεί χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας και τις απαιτήσεις των γυναικών φυσικά!

Σήμερα η ώριμη επιδερμίδα μπορεί να νιώσει άνεση μέσα από συνθέσεις που είναι σαν βούτυρο ή σαν βελούδο την ώρα που τις χρησιμοποιείς, αλλά στο τέλος δεν αφήνουν γυαλάδα. Και γι’ αυτό έχω λατρέψει εξάλλου όλες τις συνθέσεις της L’oreal Paris που καλύπτουν τέλεια αυτή την ανάγκη. Μάλιστα, ακόμη και η σειρά Extraordinary Oil που περιέχει φυσικά έλαια και θρέφει με μοναδικό τρόπο την επιδερμίδα, δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Μας μην ξεχνάμε τέλος ότι μετά από κάποια ηλικία χρησιμοποιούμε συνήθως περισσότερα από ένα ή δύο προϊόντα ταυτόχρονα, το ένα πάνω στο άλλο, (ορός, κρέμα και make up για παράδειγμα ή και περισσότερα). Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι να χρησιμοποιούμε προϊόντα που «δουλεύουν» και ωφελούν την επιδερμίδα μας, αλλά τα ίδια δεν αφήνουν ίχνη!

FEATURED PRODUCTS