Μάνια Μπούσμπουρα

SKINCARE EXPERT

Δημοσιογράφος, υπεύθυνη ομορφιάς, παρουσιάστρια ειδήσεων και εκπομπών στην τηλεόραση, πρώην μοντέλο και αθλήτρια τένις, πάντα όμως παθιασμένη με την ομορφιά και τη minimal αισθητική.

Εκδότρια και διευθύντρια ομορφιάς του IQBeaute

SKINEXPERT
TEST

KANE TO
TEST

Monday, September 26, 2016

Χρησιμοποιείστε serum για την αντιμετώπιση των ρυτίδων

Για να περιορίσουμε ρυτίδες και για να πετύχουμε σύσφιξη στο πρόσωπό μας χρησιμοποιούμε συστηματικά το ανάλογο serum!

To λέω πολύ συχνά όπου κι αν βρεθώ. Δεν είναι ένα ακόμη προϊόν περιποίησης, είναι το πιο δραστικό προϊόν, αυτό που έχει και τα πιο ορατά και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το serum ή ορός (στην δική μας γλώσσα) από οποιαδήποτε σειρά αντιγήρανσης και αν προέρχεται, είναι το προϊόν που περιέχει την υψηλότερη περιεκτικότητα δραστικών συστατικών και χάρη στην ειδική σύνθεσή του διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα. Προσφέρει λοιπόν την πιο εντατική φροντίδα.

Πως χρησιμοποιείται;

Θα πρέπει πάντα να το απλώνεις πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν σε καθαρή επιδερμίδα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Μετά μπορείς να συνεχίσεις με την κρέμα ματιών και στο τέλος να περάσεις την κρέμα ημέρας ή νύχτας αντίστοιχα. Μην σε τρομάζει η χρήση διαφορετικών προϊόντων ταυτόχρονα. Δεν βλάπτουν την επιδερμίδα, αντιθέτως μπορούν να την ωφελήσουν εφόσον η χρήση τους γίνεται με σύστημα. Και μάλιστα όταν χρησιμοποιείς serum και κρέμες της ίδιας σειράς αντιγήρανσης είναι αποδεδειγμένο τις περισσότερες φορές πως τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά καθώς αυτά τα προϊόντα λειτουργούν σε συνέργεια. Να θυμάσαι επίσης πως τα καλά, σύγχρονα καλλυντικά έχουν ελαφριά υφή και προσφέρουν στην επιδερμίδα την φροντίδα που πρέπει χωρίς να την βαραίνουν. Έτσι, ακόμη και φορώντας το ένα πάνω στο άλλο η επιδερμίδα συνεχίζει να αναπνέει και παράλληλα συνεχώς βελτιώνεται.

FEATURED PRODUCTS