Μάνια Μπούσμπουρα

SKINCARE EXPERT

Δημοσιογράφος, υπεύθυνη ομορφιάς, παρουσιάστρια ειδήσεων και εκπομπών στην τηλεόραση, πρώην μοντέλο και αθλήτρια τένις, πάντα όμως παθιασμένη με την ομορφιά και τη minimal αισθητική.

Εκδότρια και διευθύντρια ομορφιάς του IQBeaute

SKINEXPERT
TEST

KANE TO
TEST

Monday, September 26, 2016

Σε ποια ηλικία ξεκινάει η αντιγήρανση;

Είναι μια ερώτηση που μου κάνουν πολύ συχνά. Όμως σας παρακαλώ ας ξεχάσουμε το θέμα της ηλικίας. Δεν είναι η ηλικία που καθορίζει την επιλογή των καλλυντικών μας. Αυτό μπορεί να ίσχυε κάποτε που δεν είχαμε και πολλές επιλογές. Πλέον μόνο οι εξειδικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας μας καθορίζουν τα καλλυντικά μας.

Δεν σας έχει τύχει να δείτε νεαρές κοπέλες με έντονες ρυτίδες στο μέτωπο; Ή γυναίκες μετά τα 35 ή 40 που δείχνουν πολύ μικρότερες; Τα προϊόντα για την αντιγήρανση εξάλλου έχουν και αυτά βαθμίδες. Υπάρχουν πλέον προϊόντα για τα πρώτα σημάδια γήρανσης, ή για τις ρυτίδες ή για τις έντονες ρυτίδες, ή για σύσφιξη, ή για κηλίδες, ή για μια πιο συνολική κάλυψη αναγκών κ.α. Επομένως ασχολούμαστε σοβαρά με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας και της προσφέρουμε την προστασία και φροντίδα που έχει ανάγκη καθημερινά χωρίς να βάζουμε τίτλους και ηλικίες.

Η αντιγήρανση ξεκινάει όταν η επιδερμίδα μας μας λέει πως το έχει ανάγκη! Κι επειδή δεν είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό τι ακριβώς έχει ανάγκη, γι’ αυτό και δημιουργήθηκε το skinexpert.gr από τη L’oreal Paris που έχεις επισκεφθεί! Για να βοηθήσει κάθε γυναίκα να ανακαλύψει τις πραγματικές ανάγκες της επιδερμίδας της και τα καλλυντικά που ταιριάζουν ακριβώς σε αυτήν!

FEATURED PRODUCTS