Μάνια Μπούσμπουρα

SKINCARE EXPERT

Δημοσιογράφος, υπεύθυνη ομορφιάς, παρουσιάστρια ειδήσεων και εκπομπών στην τηλεόραση, πρώην μοντέλο και αθλήτρια τένις, πάντα όμως παθιασμένη με την ομορφιά και τη minimal αισθητική.

Εκδότρια και διευθύντρια ομορφιάς του IQBeaute

SKINEXPERT
TEST

KANE TO
TEST

Tuesday, July 4, 2017

Αλλάζουμε τώρα εποχή, συνήθειες, διάθεση και κάποια καλλυντικά!

Ο καιρός αλλάζει, καθώς υποδεχόμαστε την Άνοιξη και μαζί η διάθεση μας αλλά και κάποιες καθημερινές μας συνήθειες. Μέσα σε αυτές και η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας.
Εφόσον το κρύο υποχωρεί και οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας που δεχόμαστε  περιορίζονται, αρχίζουν να υποχωρούν και κάποια σημάδια ξηρότητας ή ευαισθησίας που μπορεί να έχουμε εμφανίσει στην επιδερμίδα μας. Έτσι, ενδεχομένως και κάποια από τα καλλυντικά μας μπορούν ή πρέπει να αλλάξουν.
 Εγώ για παράδειγμα χρησιμοποιώ όλο τον Χειμώνα κάθε νύχτα το ξηρό λάδι περιποίησης προσώπου
Extraordinary Oil της Loreal Paris και πολύ συχνά την κρέμα/μάσκα νύχτας από την ίδια σειρά που είναι ιδιαίτερα θρεπτική, χωρίς να είναι λιπαρή. Τώρα όμως, νιώθω την επιδερμίδα μου πιο άνετη και δεν τα έχω ανάγκη. Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ και το βράδυ, όπως κάνω και το πρωί, το νέο προϊόν της Revitalift Laser Renew Double Care με βιταμίνη C και Proxylane, γιατί θέλω να ενισχύσω ακόμη περισσότερο την φροντίδα αντιγήρανσης της επιδερμίδας μου.
Θεωρώ  πως τώρα είναι χρήσιμο να κάνετε ξανά το τεστ διάγνωσης της επιδερμίδας σας και των αναγκών της, που υπάρχει σε αυτό το
site.
Ενδεχομένως να προστεθούν ή να αφαιρεθούν κάποια προϊόντα περιποίησης στην καθημερινή σας ρουτίνα.
 Οι ανάγκες της επιδερμίδας μας αλλάζουν ανά εποχή και μόνο εφόσον χρησιμοποιούμε τα σωστά προϊόντα κάθε φορά μπορούμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα!

FEATURED PRODUCTS